Muldvarpebekæmpelse

Autoriseret muldvarpebekæmpelse

 

Vi bekæmper dine problemer med muldvarpe og mosegrise på alle areal typer lige meget størrelser.

De fleste anser muldvarpe og især mosegrise som skadedyr. Og hvilken haveejere kender ikke til problemet med haven pludselig er forvandlet til et månelandskab og undermineret af gange som i værste fald kan føre til faldskader for mennesker / dyr og Som gør det umuligt at slå græs eller bruge havet til sjov og leg.

Landmanden, frugtavlere eller foreningerne der får ødelagt deres maskiner og afgrøder grundet de mange skud som kan være næsten umulige at jævne i højt græs og tager kostbar tid eller tab ved angreb på frugttræer, buske eller andet, mange forsøger selv at bekæmpe skadedyrene uden de store resultater.  

Muldvarpe og især mosegrise finder hurtigt fodfæste og kan forvolde betydelig skade, derfor skal bekæmpelsen af dem også sættes igang så hurtigt som muligt da de hurtigt formere sig og ungerne vil påbegynde udgravning af nye gangsystemer eller overtage allerede eksisterende.

Vi giver gerne en fast billig pris på bekæmpelse af dit muldvarpe / mosegris problem på års abonnement, enkelt besøg eller med fælder til skadedyret er fanget. Vi kan bekæmpe både med fælder og gift efter årstid, lokalitet og kundens ønske kan derfor også bekæmpe hos økologiske bedrifter og i rend zoner.

Vi køre med en særlig billig pris i områder som Marielyst, Gedesby og Stubbekøbing (kongsnæs)

Har naturligvis lovpligtig autorisation fra miljøstyrelsens  til udlægning af gift.  

 

Vi bekæmper bl.a. på Falster og Lolland  i områder som Marielyst, Væggerløse, Sydfalster Elkenøre, Gedesby, Stubbekøbing, Kongsnæs, Sortsø og Nykøbing F.

 

 

 

Kontakt os gerne for et billigt uforpligtende tilbud!

  

 Tlf. 40 89 97 50 E-mail Info@falster-haveservice.dk

 

Falster-Haveservice APS, Granhegnet 40  4850 Stubbekøbing mobil 4089 9750 

   www.Falster-Haveservice.dk  email: info@falster-Haveservice.dk- CVR Nr. 41337974

 

Like og bedøm os gerne på facebook