Ejendomsservice og viceværtordninger. Faste aftaler, pålidelige medarbejdere og gode priser.

Vi tilbyder alle tradisonelle vicevært og ejendomsvedligeholdelses opgaver.

Lad os holde din ejendom og oplev en fleksibel løsning tilpasset jeres behov. Om det 1 time hver 14 dag eller 37 timer om ugen, kan vi levere en stabil og rentabel løsning. hvor i kun behøver en leverandør. Vi hjælper også gerne jeres egen vicevært i perioder med mange opgaver som ved større renoveringer af ejendommen, fraflytninger eller længerevarende snevejr, weekendvagter m.m.

Vi kan stille med udstyr eller bruge jeres efter aftale.

En vicevært, der er til at tale med

Vi gør meget ud af at møde folk i øjenhøjde og være gode til at føre en fornuftig dialog med beboere også ved brok klager,  hvor vi udviser forståelse for deres problemer og situation. Vi kan naturligvis ikke sludre hele dagen, men vi lytter til beboernes ønsker og behov – Alle vores folk kan gøre sig forståligt på Dansk .

Med en god dialog er vi med til at sikre en høj standard for vores viceværtservice – og det er både til fordel for jer og os.

Hvad gør I, når jeres vicevært skal på ferie, Barsel eller er syg?

Vi tager os gerne af afløsningen, mens jeres faste vicevært holder ferie pludselig opstået sygdom eller barsel. Vi kan tilbyde alle de traditionelle ejendomsservices, som fx trappevask, fejning, tømning af affald, små vedligeholdelser m.m. 

Vil I have et uforpligtende tilbud på viceværtservice eller ejendomsservice, så kontakt os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Kontakt os gerne for et billigt uforbindende tilbud!

  Tlf. 40 89 97 50 E-mail Info@falster-haveservice.dk

 

Falster-Haveservice APS, Granhegnet 40  4850 Stubbekøbing mobil 4089 9750 

   www.Falster-Haveservice.dk  email: info@falster-Haveservice.dk- CVR Nr. 41337974

 

Like og bedøm os gerne på facebook